portré   fejléc  
Főmenü  
 
Bemutatkozás  

Bemutatkozás

A családállítást az EURASYS /Európai Rendszerállító Akadémia, Németország/ képzési rendszerében, dr. Angster Máriától, Wilfried Nellestől, Heinrich Breuertől, Manfred Struckmeiertől, Wielfried de Philipptől, Siegfried Essentől, Gundhard Webertől, Csurgó Sándortól tanultam. 2009-ben végeztem felsőszintű család- és szervezetállító tanácsadóként.

Családállításból 2011-ben Magyarországon elsőként, mesterképesítést szereztem.

A szervezetállítást Csurgó Sándortól, a coaching alapjait állítási kontextusban Longa Dresslertől tanultam. 2012.-ben szervezetállításból is elértem a felsőszintű képzettség II. fokozatát.

Állításokat csoportos, és egyéni állítások formájában egyaránt vezetek. Emellett tartok önismereti, és kompetencia fejlesztő tréningeket is. Szervezetek, közösségek, cégek, családi vállalkozások, és vállalkozások részére tartok speciális csapatépítő, kreatív, és kompetencia fejlesztő tréningeket.

A rendszerállítás különböző formái, és a családállítás arra is megtanított, hogy nem kell minden életélményt személyesen is átélni ahhoz, hogy átérezzük, és ezért az hatni tudjon az életünkre, hatni tudjon a mindennapjainkra, a megoldásainkra, a sorsunk alakulására.

A módszer megmutatta számomra, hogy az érzések, lelki kötődések mennyire meghatározóak az emberek számára, függetlenül attól, hogy a valóságban milyen módon ismerik azokat, akikhez a lelkük kötődik. Ismerték-e őket egyáltalán? Megtanított arra is, hogy akkor is hatnak ránk dolgok, ha nem mi személyesen éltük át az életeseményt, hanem csak átérezzük azt, és valamiképpen azonosulunk vele, illetve a személlyel, akivel az életesemény valójában megtörtént. Mindezek hatására megtanultam tisztelni az életet. Ezt a tiszteletet fedezem fel azoknál is, akik eljöttek, és felállították az életüket, a családjukat, a nehézségeiket, az életkérdéseiket.

Az Élet, maga a változás. Ma semmi nem ugyan az, mint tegnap volt, és holnap sem lesz ugyan úgy, ahogy ma megéljük. Mindez azonban azt is eredményezi, hogy a megoldási sémák is változtathatóak. A szenvedés folyamatok megállíthatóak. Az erőforrások megtalálhatók. És a változás bármelyik pillanatban hozhat feloldást, megkönnyebbülést, jobbra fordulást. Az Élet fordulhat egy élhetőbb mederbe, és kiteljesedhet egy jobb folyamaton keresztül.

Abban segítem az embereket, hogy képessé váljanak felismerni saját életáramlataikat, és barátságosabb, megengedőbb megoldásokat válasszanak. Az állítási munka minden esetben megoldás orientált. Emellett minden témát fedetten dolgozunk fel, így semmilyen információt nem kell kitárni a téma feldolgozójának a többiek irányába. Segítem a folyamatot, hogy megismerhessék önmagukat, megismerhessék ismertnek vélt, vagy nem is ismert, akár tudattalan kötődéseiket, kapcsolataikat. Segítem, hogy megismerhessék a rendszert, aminek tagjaivá váltak azáltal, hogy egy adott helyre, egy adott családba születtek bele, ahonnan elindulhatnak saját életük útjára.


Csaba Beatrix
 
Családállítás  
Speciális állítások  
Egyéni tanácsadás  
Programok  
Tiszta Hangok Rádió  
Robert Haig Coxon  
Kapcsolat  
Ajánló