portré   fejléc  
Főmenü      
Bemutatkozás  

ROBERT COXON EDDIG MEGJELENT MŰVEI NÁLAM MEGVÁSÁROLHATÓK

 

ALKOSD MEG ÚJ VALÓSÁGODAT A ZENE ÉS A LÉLEK EREJÉVEL!

 
The Infinite... essence of Life (A végtelen... az Élet eszenciája)

Robert Coxon évek óta kíséri zenészként Lee Carrolt Kryon közvetítéseit. Megható, lelket megérintő zenéje tovább mélyíti az Univerzum ezen inspiráló üzeneteit.

Prelude to Infinity (Prelűd a végtelenséghez)

Robert ezzel az albummal varázslatos hangulatot teremt hallgatói számára, mellyel segít időn-téren felülemelkedni és felfedezni a határtalan szépséget és harmóniát.

The Silent Path (A csendes ösvény)

Ez a lemez Franciaországban 5 éve No.1! Több ezer embernek sikerült az album hallgatása által igazi csodákat teremteni és valódi gyógyulást elérni. A finom érzékenységgel zenekarra hangszerelt angyali dallamok elősegítik a mély relaxált tudatállapot elérését és a tökéletes jól-lét érzését.

Cristal Silence I (Kristálycsend I.)

Hangok, melyek segítenek ellazítani a testet és feloldani az érzelmi blokkokat - népszerű a pszichoterapeuták körében!

Cristal Silence II (Kristálycsend II.)

Ez az album, lépésről lépésre, egy olyan belső szentélybe vezeti hallgatóit, ahol bármi lehetséges; leleményes és hatékony módszer arra, hogy az önmagunkba vetett bizalomnak egy mély állapotát érjük el.

Cristal Silence III (Kristálycsend III.)

Egy utazás a tökéletes nyugalom és egyensúly világába. A hallgató nagyon gyorsan középpontjába kerül és ezáltal képessé válik saját "csendes ösvényének" megtalálására.

Mental Clarity (Szellemi tisztaság)

Az albumon szereplő számok komponálásához azok a zenei hangzatok szolgáltak mintaként, melyeket a középkori szerzetesek "valódi varázslat" megteremtésére használtak. Robert Coxon zenekutatókkal együttműködve hozta létre a "mentális tisztaság hangot". Ez a hang megszabadít bennünket mindenfajta szellemi "káosztól", hogy ezáltal mély meditatív állapotba juthassunk és kibontakoztathassuk valódi kreatív erőnket - azt az erőt, amely mindannyiunkban megtalálható.

Goddess (A nő ereje)

...

 

 

 

 
Családállítás  
Speciális állítások  
Egyéni tanácsadás  
Programok  
Tiszta Hangok Rádió  
Robert Haig Coxon  
Kapcsolat  
Ajánló