portré   fejléc  
Főmenü                    
Bemutatkozás  

Személyes tanácsadás
és
Párkapcsolati tanácsadás


Mindenki ismeri a mondást, „Nem látja a fától az erdőt”.

Bizony vannak olyan élethelyzetek, amikor gondolatilag, lelkileg, érzelmileg annyira bele vagyunk keveredve saját életünk szálaiba, nehézségeibe, megoldandó problémáiba, hogy egyedül nem tudjuk átlátni, nem tudjuk megoldani őket. A régi időkben minden közösségben voltak bölcsek, akikhez tanácsért lehetett fordulni. Ma már kevés közösség van, ahol ilyen segítség elérhető.

Az embernek azonban ma is szüksége van segítségre, tanácsra, vagy legalább útmutatásra ahhoz, hogy saját életével kapcsolatban rendezni tudja önmagát, személyes- és munkakapcsolatait, kilábaljon a nehézségeiből, és meglelje önnön perspektíváját saját életében.

Az egyéni tanácsadás nem kizárólag problémák megoldására alkalmas, hanem új tervek, életváltozások elindítására is. Hiszen nem ritka, hogy egy inspiratív beszélgetés, néhány egyszerű mentális gyakorlat csodákat tehet, és új lendületet adhat az egyén számára.

Egyéni tanácsadás keretében szituációs gyakorlatokkal, imaginációs technikával, a személyes kommunikációs képesség fejlesztésével, és élethelyzetek felismerésének gyakorlásával is segítjük a kedvező változások beindulását. 
Családállítás  
Speciális állítások  
Egyéni tanácsadás  
Programok  
Tiszta Hangok Rádió  
Robert Haig Coxon  
Kapcsolat  
Ajánló